Sabah Olumlamalarını Keşfedin…

Olumlamaları, en yalın hali ile tarif etmek gerekirse; bir çeşit hatırlatma yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. İyi bir yaşam ya da zinde bir beden istiyorsanız, sabah uyandığınızda yapacağınız bazı olumlamalar ile kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz.

Pozitif cümleler kurarak yapacağınız bazı olumlamalar sayesinde başarıya giden yoldaki kötü enerjileri temizleyebilmek ve zihninizi pozitif enerjiler ile doldurmanız için oldukça etkilidir. Kendinizi mutlu hissetmek ve daha pozitif olmak için programlamanıza yardımcı olan olumlamalar ile destekleyebilirsiniz.

Olumlama yaparak kendinize vereceğiniz bazı telkinler ile hem enerjinizi, hem de kendi davranışlarınızı düzenleyebileceksiniz. Sürekli kendinize verdiğiniz telkinler ile düşüncelerinizi, tavırlarınızı, zihin ve enerjinizi de değiştirebilmeniz mümkündür.

Sabah Olumlamalarını Keşfedin
Sabah Olumlamalarını Keşfedin

Güne Pozitif Başlamak İçin Olumlamalar;

• Cesur bir insanım. İsteklerim için harekete geçmeye ve korkularımlar yüzleşmeye hazırım.
• Ben gayet güçlü bir insanım. Arzuladığım hayatı yaşıyor ve yaşadığım hayattan keyif alıyorum.
• Güçlü sezgilerime güveniyorum. Her zaman doğru ve akılcı kararlar veriyorum.
• Karşıma çıkabilecek tüm engellere hazırlıklıyım. Tüm engelleri aşmak ve engeller ile yüzleşmeye kendimi hazır hissediyorum.
• İstediğim tüm başarı, refah ve planlama gücüne sahip olduğumu düşünüyorum.
• Yaşadığım ve zihnimde bulunan tüm olumsuz duyguları geride bırakıyorum. İyi olan tüm düşünce, hayal ve isteklerim ile yoluma devam etmek istiyorum.
• Kendi değerimi bilmeyi ve kendime olan güvenimi giderek arttırıyorum. Kendime karşı özsaygı geliştirmeyi başarabiliyorum.
• Arzularıma, hayallerime ve hayatın getireceği tüm engellere karşı yeterli olduğumu düşünüyorum. Her zaman yeterli olacak gücü kendimde hissediyorum.
• Yeni başlayan günü kendi lehime çevirebilecek kadar yüksek enerji hissediyorum. İhtiyacım olan her şey için gereken tüm güce sahip olduğumu biliyorum.
• Akıllı ve bilge bir insan olduğumu düşünüyorum. Geçmiş deneyimlerimi ve şimdiye dek hayattan öğrendiklerimi, kendi hayatımda uygulayabilecek tüm güce sahibim.
• Hayattan her zaman istediğimi almayı başarıyorum. İyi koşulları kendime çekiyor, en pozitif ve iyi niyetli insanları hayatıma çekebiliyorum.
• Olumsuz eski duygularımı, başarısızlığa beni uğratabilecek tüm olumsuz duygu ve negatif insanları hayatımdan çıkartıyorum. Pozitif insanları çevreme almayı başarıyorum.
• Başarıya giden yeni yolları keşfetmeye hazırım. Yeniliklere açık olarak, başarıya adım atmama yardımcı olacak spiritüel enerjiyi hayatıma almayı başarıyorum.
• Bekarlar için bir olumla ise aradığım, hayal ettiğimi, kendimi tamamladığım doğru insanı bularak, ömrümüzün sonuna kadar hayatlarımızı birleştirebileceğimize inanıyorum.
• Güne enerjisi yüksek, güzel, çekici ve zeki bir insan olarak başlıyor ve hayatımı buna göre yönlendirebiliyorum.

Güne Pozitif Başlamak
Güne Pozitif Başlamak

Pozitif Olumlamaların Bize Yararları Nedir?

Sabah yaptığınız olumlamalar ile kendinizi hafiflemiş hissederek güne başlayabilirsiniz. Gündelik yaşamın stresinden uzaklaşmanıza yardımcı olan olumlamalar, sadece sizin değil zamanını sizinle geçirenlerinde dolaylı yoldan yaşamlarını etkileyecektir.

Yaptığınız olumlamalar, farkındalığınızın artmasına destek olur. Hayata karşı daha sakin ve dingin düşünebileceksiniz. Düzenli olumlamalar sayesinde, istek ve arzularınıza kavuşmanız da daha kolay olacaktır. Unutmayın ki insan; inandığı her şeyi yapabilecek güce sahiptir.

Hayata bakışınızı değiştiren olumlamalar, aynı zamanda bulunduğunuz ortamın, yaşadığınız koşulların ve olaylarında pozitif yanlarınızı görmenize yardımcı olur. Farkındalık ve pozitif yönünüzü geliştirebilen olumlamalar sayesinde, daha fazla şükretmeye odaklanabilirsiniz.

Kendimizde ya da çevremizdeki kişilerde sık sık karşılaşılan stres odaklı hastalıkların azalması ya da engellenmesinde olumlamalar büyük yarar sağlar. Stresi ve stresli düşünceleri yok eden olumlamalar sayesinde, pek çok sağlık sorununun üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

Bazı psikomatik hastalıkların yanı sıra sürekli pozitif yaşayıp, pozitif kalmanıza yardımcı olan olumlamalar ile daha uzun süre yaşayabileceğiniz de belirtiliyor. Sakin ve huzurlu yaşamak mevcut ömrünüzü uzatabilir mi? bilinmez ama yaşadığınız hayattan keyif almanızı sağlayabileceğini garanti ediyoruz.

Pozitif Olumlamalar
Pozitif Olumlamalar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir