Nike Training Club Netflix’te…

Dünyanın en popüler ve en çok tercih edilen spor markası olan Nike; profesyonel sporcuların yanı sıra spor tutkunlarının ve spor şıklığı tercih edenlerin vazgeçilmez markaları arasında yer alıyor. Dünyanın her yerinde alıcısı ve tutkunları bulunan Nike markasının, sporseverlere sunduğu imkanlar ise tartışmasız rakip tanımıyor.

Dünya genelinde 223 milyon üyesi bulunan ve Nike markası tarafından kurulan Nike Training Club uygulaması; içerisinde barındırdığı pek çok farklı antrenman seçeneği ile spor tutkunlarının vazgeçilmez uygulamaları arasında yerini almıştı.

Modern yaşama hızlı bir şekilde adapte olan Nike markası, kendini geliştirmeye devam ederken; her gün daha fazla kitleye ulaşama konusunda da oldukça iddialı görünüyor. Özel antrenman videoları ile kullanıcılarına özel imkanlar sağlayan spor markası, şimdi de dünyanın diğer popüler uygulaması olan Netflix’te sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Nike Training Club
Nike Training Club

Nike Training Club…

Evde, sokakta ya da dilediğiniz her yerde kullanıcılarının yanında olarak spor yapmaya teşvik eden uygulama NTC yani Nike Training Club; süreleri 5 dakika ile 55 dakika arasında değişen pek çok farklı antrenman videosu ile her adımda kullanıcılarının destekçisi oluyor.

Fitness seviyeniz ne olursa olsun, her seviye sporcu için antrenman çalışmaları bulunan Nike Training Club kullanıcılarına; kuvvet antrenmanı, yoga ve yüksek yoğunluklu antrenmanlar gibi birçok farklı dalda alternatifler sunuyor.

Minimum ekipman kullanımı ya da ekipmansız uygulanabilecek şekilde hazırlanan Nike Training Club antrenman videolarını şimdilerde ise uygulamanın yanı sıra; merkezi Amerika’da bulunan teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcısı ve yapım şirketi olan Netflix’te takipçileri ile buluşuyor.

Nike Training Club Netflix'te
Nike Training Club Netflix’te

Neden Nike Training Club’ı Tercih Etmeliyiz?

İçerisinde antrenman planlaması, egzersiz zamanlaması, güncel spor gelişmeleri bulabileceğiniz Nike Trainin Club uygulaması sayesinde, sadece siz özel çalışmalar hazırlayabileceksiniz. Özel olarak hazırlanan bu uygulamanın içerisinde dilerseniz 4 haftalık ve 6 haftalık çalışma programlarını bulabiliyor olmanız, hayatınızı kolaylaştıracaktır.

Spor yaşamınızda kendinizi nerede görmek istiyorsanız daima yanınızda olması için tasarlanan Nike Training Club uygulaması, markanın özel eğitmenlerini sizinle birlikte istediğiniz her yerde olmasına imkan tanıyor. İstediğiniz yerde ve zamanda sporuna kolayca devam edebilecek olmanın keyfini yaşayan Nike Training Club kullanıcılarından biri olmak için uygulamayı akıllı telefonunuza indirmeniz yeterli oluyor.

Konusunda uzman olan Nike Mastrer Trainerler ile hazırlanan bu özel çalışmalar sayesinde, hangi ekipman ve giyim ürünlerine ihtiyacınız olduğunu da kolayca tespit edebiliyorsunuz. Sporunuzu konforlu ve rahat bir şekilde yapmanız için tasarlanan birçok spor giyim ürünü ve ayakkabı seçeneği bulunan Nike markasının ürünleri arasında seçim yaparken zorlanacağınızı da belirtelim.

Sporunuzu iç ya da dış mekanda yaparken gereksinim duyabileceğiniz her ürün, markanın geniş ürün yelpazesi içerisinde sizleri bekliyor. Dünyanın en çok tercih edilen spor markalarından biri olan Nike markası, geniş kullanıcı kitlesi ile de rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

Nike Training Club Antrenman
Nike Training Club Antrenman

Nike Training Club Antrenman Koleksiyonu…

Koşu, fitness, tenis, basketbol ve futbol gibi farklı spor dallarına özel üretimleri ile tanınan Nike markası, kendi ürettiği pek çok ileri teknoloji ile tasarlanan giyim, ayakkabı ve ekipman seçenekleri ile dünyanın en sevilen spor markalarından biridir.

Netflix işbirliği sayesinde şimdi antrenman videolarını bu platform üzerinden kullanıcıya sunan Nike markası, bu çalışmalara özel olarak hazırladığı Nike Training Club antrenman koleksiyonları ile tüketiciyle buluşuyor.

Her biri özel teknolojiler ile donatılmış ve birbirinden şık spor ürünleri ile en yeni Nike spor ayakkabı ve Nike spor giyim ürünlerine sitemizden de ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Bu antrenman videoları ile spor dünyasının en yeni trendlerini yakalayacak ve formunuzu korumaya devam edebileceksiniz.

Nike Antrenman Koleksiyonu
Nike Antrenman Koleksiyonu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir