Mucizeleri Hayatınıza Çekme Yolları

Hiç beklemediğiniz zamanlarda, beklemediğiniz kadar güzel bir durumun yaşanması haline mucize diyoruz. Yaşamın her anında mucizeler, gerçekleşebilmektedir. Kendine özgü frekansları bulunan mucizelerin gerçekleşmesini istiyorsanız, kendi frekansınızı da yüksek tutmanız gerekiyor.

Aşk, neşe, görkem ve para gibi konularda mucize yaşamak, yüksek frekanslarla gerçekleşmektedir. Gün içerisinde enerjinizi yüksek tutmak, hoş kokular koklamak, neşeli olabilmek de frekansınızı yükseltecektir.

Mucizeler beklediğiniz konuda, öncelikle negatif düşünmekten ve durumlardan kaçınmanız gerekiyor. Hayalleriniz sanki gerçekleşmiş gibi düşünmeniz, evrene yaydığınız enerjiyi değiştirecektir. Kendi frekansınızı ne kadar yüksek tutarsanız, mucizeyi hayatınıza o kadar hızlı çekersiniz.

Mucizeleri Hayatınıza Çekme Yolları
Mucizeleri Hayatınıza Çekme Yolları

Mucizeleri Hayatımıza Çekmek İçin Neler Yapmalıyız?

1- Erken uyanmaya çalışın. Erken uyanmak, günün temiz ve dingin enerjisini toplamanızı sağlayacaktır.
2- Fırsat buldukça kitap okuyun. Kitap okumak, hayal gücünüzün güçlenmesine ve imgelemedeki başarınızı arttırmayı sağlayacaktır.
3- Başkaları hakkında konuşmaktan vazgeçin. Dedikodu yapmak size hiçbir şey kazandırmayacağı gibi, frekansınızın da düşmesine neden olacaktır.
4- Sorumluluk almaktan kaçınmayın. Sorumluluklarınızı başarılı bir şekilde tamamladığınızda frekansınızın yükseldiğini de fark edeceksiniz.
5- Kendinize haksızlık etmeyin. Kendinizi sevmeniz, sizin de her insan gibi zaman zaman başarısızlıklar yaşayabileceğinizi kabullenmek pozitif bakış açınızı geliştirecektir.
6- İnsanlara karşı daha hoşgörülü olun. Herkesin hata yapabileceğini ve insanların hata yapmasının doğasında var olduğunu kabullenmelisiniz.
7- Düşünceli ve kibar davranmaya çalışın. Başka insanları kırarsanız, frekansınızın düşeceğini unutmamalısınız.
8- Hataları ya da kırgınlıkları bağışlayın. Affetmenin kutsal bir duygu olduğunu bilmelisiniz.
9- Çocuklara ve hayvanlara karşı sevginizi kısıtlamayın. Çocukları ve hayvanları sevmek, kişisel frekansınızı yükseltecektir.
10- Sağlığınıza ve beslenmenize özen gösterin. Ne kadar sağlıklı olursanız, o kadar enerjik ve yüksek frekansa sahip olacaktır.
11- İhtiyacı olana karşılıksız iyilik yapın. Yardımlarınızı kimseden esirgemeyin.
12- Kendi yolunuzu çizin, planlı yaşamaya çalışın.
13- Pozitif düşünmeye dikkat edin. Pozitif düşünmek enerjinizi ve frekansınızı yükseltecektir.
14- Doğa sevgisine önem verin.
15- Yalan söylemekten kaçının ve her zaman dürüst olun.
16- İnsanlara saygısızlık yapmayın. Kişisel alanlara karşı saygılı olun.
17- Başkalarının inançlarına saygı duyun.

Mucizeleri Hayatımıza Çekmek
Mucizeleri Hayatımıza Çekmek

Frekansımızı Nasıl Yükseltebiliriz?

Üzülmek, stres yaşamak, kötü bir davranış sonrasında incinmek, aldığımız nefes ile vücudumuza giren toksinler ya da beslenme ile aldığımız zararlı yiyecekler frekansımızın düşmesine neden olmaktadır. Zihinsel, duygusal, enerjik ve fiziksel durumun üzerinde zayıflık oluşmasına neden olan hastalıklar da frekansımızın düşmesine neden olacaktır.

Müzik yapmak ya da dinlemek, nefes çalışmaları yapmak, aromaterapi ve meditasyon uygulamaları, yoga ve şifa çalışmaları, çiçek ve bitkilerin enerjisi, doğada zaman geçirmek, su içmek gibi pek çok yöntem ile kişisel frekansımızı yükseltebiliriz.

Reiki, ses, koku, ışık, kristal terapiler gibi birçok şifa enerji sistemi de günümüzde sıklıkla uygulanan frekans yükselten çalışmalar arasındadır. Yaşam enerjisi ve frekans birbiri ile bağlantılı kavramlardır. Yaşam enerjiniz yüksek ise evrene yolladığınız frekansta yüksek seviyede olacaktır.

Birçok kültürde bilinen bir kavram olan yaşam enerjisi, her dilde farklı bir telaffuz şekline sahiptir. Yaşam enerjisi Batı ülkelerinde “bioenerji” ve “kozmik enerji” olarak adlandırılmaktadır. Tasavvufta “can” ve “nefes” denilen yaşam enerjisi, Japonya’da “ki” olarak anılır. Yaşam enerjisine Hindistan’da “prana” ve Çin’de “chi” olarak bilinmektedir.

Her ne kadar farklı isimlerle bilinse de yaşam enerjisi; aynı anlamı taşımaktadır. Tüm canlılarda, insan, hayvan ve bitkiler dünyaya gelirken kendi yaşam enerjileri ile birlikte dünyaya gelirler. Dünyaya geldiklerinde var olan bu enerjiler, yaşamı normal bir şekilde sürdürebilmeleri için gerekli bir kavramdır.

Frekansımızı Nasıl Yükseltebiliriz?
Frekansımızı Nasıl Yükseltebiliriz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir