MİKE TYSON GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Boksun efsanevi ismi Mike Tyson ringlere geri mi dönüyor? 12 Eylül 2020 tarihinde Roy Jones Jr. ile yapacağı karşılaşma heyecan ile bekleniyor. Eski boks şampiyonu Mike Tyson ve Roy Jones Jr. karşılaşması öncesinde ise Nate Robinson ve Jake Paul ringte olacak.

54 yaşındaki ünlü boksör Mike Tyson, 15 yıldır ringe çıkmıyordu. 2005 yılında emekli olan eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson’ın rakibi olan 51 yaşındaki Jones Jr ile sekiz round sürecek bir müsabaka yapacak.

Mike Tyson kariyeri süresince; 44’ü nakavt olmak üzere 50-6’lık derece ile tamamlamıştır. Henüz 20 yaşında iken 1986 yılında çıktığı karşılaşmasında Trevor Berbick’, nakavt ederek “ en genç ağır sıklet şampiyonu” ünvanını kazanmıştı. Ayrıca efsane boksörün, dört farklı sıklette şampiyonluk kemeri bulunuyor.

12 Eylül 2020’de yapılacak karşılaşmada, California Eyalet Kuralları sebebi ile iki sporcunun da zorunlu olarak kask giyeceği de açıklandı. Boks severlerin merakla beklediği karşılaşma ABD’nin Los Angeles şehrinde bulunan Dignity Health Sports Park’ta gerçekleştirilecek.

Dünyaca ünlü spor marklarının tasarımları olan en yeni boks malzemelerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir