UEFA ULUSLAR LİGİ; “MACARİSTAN-TÜRKİYE”

UEFA Uluslar B Ligi, 3.Grup son maçını deplasmanda yapacak olan A Milli Futbol Takımımız, Macaristan’a konuk oluyor. Türkiye, gruptaki ilk galibiyetini Rusya ile yapılan karşılaşmayı galip bitirmesi ile almıştı.

Yapılacak Macaristan-Türkiye karşılaşmasında A Milli Futbol Takımımızın kazanması ve Rusya’nın da Sırbistan maçında mağlup olması halinde Türkiye grupta lider olarak bitirecek ve A Ligi’ne yükselme şansını yakalayacak. Yarın akşam Macaristan Puskas Arena’da yapılacak karşılaşma Türkiye saati ile 22.45’te başlayacak.

Karşılaşmanın hakemi Slovakya Futbol Federasyonundan Ivan Kruzliak olacak. Ivan Kruzliak’ın yardımcılığını ise aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Filip Glova olacak.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup son maçıyla 586. Kez sahada yerini almış olacak. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği bu karşılamada A Milli Futbol Takımımıza, Macaristan’da başarılar diliyoruz. Sizde futbol sezon heyecanını yakından takip edenlerdenseniz; Dünyaca ünlü spor markalarının yeni sezon futbol ayakkabılarını sitemizden inceleyebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir