TFF’DEN AVRUPA’YA TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu, 1.Lig’inde bulunan Eskişehirspor’da oynayan forvet oyuncu Metehan Altunbaş’ın yapılan açıklama ile Avusturya Ligi ekipleri arasında yer alan LASK Linz’a transfer edildiği belirtildi.

Zeki Çelik ve Çağlar Söyüncü gibi isimlerin ardından Cenk Özkaçar’da Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig’inden Avrupa’ya transfer edilmişti. Hemen sonrasında sıradaki isim olmayı başaran 17 yaşındaki yıldız adayı Metehan Altunbaş, Avrupa’ya transfer edilen isim oldu. Avusturya Ligi ekiplerinden olan LASK Linz ile anlaşmaya varılarak karar netleştirildi.

Metehan Altunbaş, transferinin onaylanmasının ardından haberi sosyal medyada bir video ile duyurdu. Metehan yer aldığı Eskişehirspor’da oynadığı 15 maçta; 597 dakika süre sahada bulunurken, 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. 2003 yılında doğan Metehan Altunbaş transferi için 300 bin Euro verildiği belirtildi.

Futbolseverlerin yakından takip ettiği, dünyaca ünlü markaların yeni sezon futbol ayakkabı seçeneklerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir