SÜPER LİG’DE ZİRVE YARIŞI

SÜPER LİG’DE ZİRVE YARIŞI

Süper Lig, 26.haftada Trabzonspor ve Başakşehir arasında geçecek karşılaşma ile zirve yarışına tanıklık edecek. Ligde fırtına estiren ve Avrupa’da kendini kanıtlayan iki ekip arasında gerçekleşecek karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Karşılaşma, 15 Mart Pazar günü saat 16.00’da Medical Park Stadyumu’nda oynanacak.

Trabzonspor Gözünü Zirveye Dikmiş Durumda…

Türkiye Kupası ve Süper Lig’de gösterdiği performansla övgüleri toplayan Trabzonspor, hedeflerine ulaşmayı planlıyor. Gözünü iki kupaya da diken Trabzonspor, etkili futboluyla rakibini sahasında mağlup etmeye çalışacak.

Bordo-mavililer son 5 lig maçında; 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Özellikle hücum hattında formda bir grafiğe sahip ekip, galibiyet için rakibin kalesini zorlayacak. Sörloth, Nwakaeme, Ekuban gibi hücumda etkili oyuncular, sahip Trabzonspor’u zirve yarışında galibiyet elde etmek istiyor.

Başakşehir Liderliği Elinde Tutabilecek Mi?

UEFA Avrupa Ligi’nde Sporting Lizbon’u 4-1 mağlup ederek moral bulan başarılı ekip, Süper Lig’de lider konumunda bulunuyor. Başakşehir oynadığı son 5 maçta; 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligde şampiyonluğu kovalayan Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde de önemli yerlere gelmek için çabalıyor.

Trabzonspor ile yapacağı maçta ise Crivelli, Demba Ba, Visca gibi isimlerle gol bularak maçı kazanmayı planlıyor. Başarılı ekip bu maç öncesinde UEFA Avrupa Ligi için yaptığı Kopenhag maçını Edin Visca’nın attığı penaltı golüyle 1-0 kazanarak moral buldu.

Yeni Sezon Futbol Aksesuarları için Tıklayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir