ŞAMPİYONLAR LİGİ RÖVANŞLARI BAŞLIYOR…

ŞAMPİYONLAR LİGİ RÖVANŞLARI BAŞLIYOR…

UEFA Şampiyonlar Ligi, son 16 turu rövanş maçlarıyla heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Karşılaşmaların sonucuyla birlikte adını çeyrek finale yazdıran takımlar belli olacak. Saat 23.00’da düzenlenecek iki karşılaşma Valencia- Atalanta ve RB Leipzig- Tottenham arasında oynanacak.

Valencia – Atalanta

Evinde Atalanta’ yı ağırlayacak Valencia, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında sahadan 4-1 mağlup ayrılmıştı. Bu skor ile avantajı elinde bulunduran Atalanta, İtalya Serie A’nın bu sezona damga vuran takımlarından olmayı başardı.

İlk karşılaşmayı evinde Hans Hateboer (2), Josip Ilicic (1), Remo Freuler (1) tarafından atılan goller ile kazanmıştı. İtalyan ekibi Atalanta için bu maçın sonucu onları katıldığı ilk sezonda, çeyrek finale yükselen takım yapacağından dolayı karşılaşma büyük önem taşıyor.

İspanya temsilcisi Valencia ise Şampiyonlar Ligi’nde 2001 yılından itibaren katıldığı eleme maçlarında galibiyet yüzü göremedi.

Eksikler ve Muhtemel Kadrolar

Valencia takımında; Gabriel Paulista, Eliaquim Mangala, Jaume Costa, Garay, Manu Vallejo ve Maxi Gomez forma giyemeyecek.

Atalanta’ da ise sakat veya cezalı bulunmuyor.

Valencia: Jasper Cillesen, Jose Gaya, Mouctar Diakhaby, Francis Coquelin, Daniel Wass, Goncalo Guedes,Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia, Ferran Torres, Rodrigo Moreno, Kevin Gameiro ile sahaya çıkacak.

Atalanta: Pierluigi Gollini, Jose Luis Palomino, Mattia Caldara, Berat Djimsiti, Hans Hateboer, Marten De Roon, Remo Freuler, Robin Gosens, Alejandro Dario Gomez, Josip Ilicic, Duvan Zapata

RB Leipzig ve Tottenham

Şampiyonlar Ligi, son 16 turu ilk maçında Tottenham evinde Leipzig’i ağırlamış ve 1-0 mağlup olmuştu. Deplasmanda golü bulan Leipzig takımı bu maça avantajlı konumda başlamış olacak. İngiliz ekibi Tottenham 5 maçtır, Alman ekibi Leipzig ise son 2 maçtır galibiyet göremedi. Ancak Leipzig, Bundesliga’ nın en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

Eksikler ve Muhtemel Kadrolar

Leipzig takımında; Wili Orban, İbrahima Konate, Kevin Kampl maçta forma giyemeyecek.

Tottenham’da ise Moussa Sissoko, Heung Min Son, Harry Kane, Ben Davies ve Steven Bergwijn maçta forma giyemeyecek.

Leipzig:  Peter Gulacsi, Lukas Klostermann, Ethan Ampadu, Marcel Halstenberg, Nordi Mukiele, Konrad Laimer, Marcel Sabitzer, Angelino, Christopher Nkunku, Timo Werner, Patrik Schick

Tottenham:  Hugo Lloris, Serge Aurier, Toby Alderweireld, Davinson Sanchez, Eric Dier, Jan Vertonghen, Harry Winks, Giovani Lo Celso, Erik Lamela, Lucas Moura, Dele Alli

Sezonun En Yeni Krampon Modelleri için Tıklayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir