NADAL’ DAN TEKRAR KARİYER ŞAMPİYONLUĞU

NADAL’DAN TEKRAR KARİYER ŞAMPİYONLUĞU

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Meksika Açık Tenis Turnuvası’nın finalinde; Taylor Fritz ve Rafael Nadal karşılaştı. İspanyol raket, Taylor Fritz’i 2-0 mağlup ederek 85.kariyer şampiyonluğuna ulaşmış oldu.

Acapulco şehrinde düzenlenen sert kort turnuvasında; Nadal’ ın rakibi, klasmanın 35.sırasında yer alan ABD’ li tenisçi Taylor Fritz oldu. 1 saat 14 dakika süren maçta Rafael Nadal ilk seti (6-3) ikinci seti ise (6-2) kazanması sonucunda Meksika Açık Tenis Turnuvası’ nı 3.kez kazanmış oldu.

Kupayı kaldırmasıyla birlikte Rafael Nadal, kariyerindeki 85.tekler şampiyonluğuna ulaştı. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen İspanyol raket, en fazla tekler şampiyonluğuna sahip tenisçiler sıralamasında 4.sırada bulunuyor.

Diğer Başarıları…

33 yaşındaki Rafael Nadal; Bir sezonda toprak, çim ve sert zeminde Grand Slam kazanan tek tenisçi olma başarısını da elinde bulunduruyor.

Olimpiyatlarda teklerde 2008’de Altın, 2016’da Bronz Madalya kazanmıştır. Çiftlerde ise 2016’da Altın Madalya’ ya sahip olmuştur. Milli takım turnuvalarında 2004, 2008, 2009, 2011 ve 2019 yıllarında Davis Kupası kazanmıştır.

Sizde tenis tutkunu bir sporseverseniz; Dünya markalarının en yeni ve kaliteli Tenis Raketi Modellerine de göz atabilirsiniz.

Meksika Açık Tenis Turnuvası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir