MİLLİ BOKSÖRDEN TOKYO AÇIKLAMASI…

Türk boks tarihinin en başarılı sporcusu olarak bilinen Busenaz Sürmeneli; 3 Dünya şampiyonluğu, 5 Avrupa şampiyonluğu ve 1 Avrupa üçüncülüğü ile toplamda 9 madalya kazanan başarılı bir milli sporcumuzdur.

Kadın ve erkek arasında alınan madalyalarda ilk sırada yerini alan Busenaz Sürmeneli, Tokyo Olimpiyatları’ndan madalya ile dönmek istediğini belirtiyor. Milli boksör Sürmeneli; “Her şey çok çalışmaktan ve istemekten geçiyor. İnşallah Türk halkının dualarıyla Tokyo Olimpiyatları’nı madalya ile süslemek istiyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Tokyo Olimpiyatları hazırlıklarının başarılı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Busenaz Sürmeneli, pandemi sonrasında takım olarak enerjinin biraz düştüğünü ancak yeniden toplandıklarını da belirtti. Londra’ya tam takım olarak gitmeyi hedeflediklerini söyleyen Sürmeneli, dünya sıralamasında ilk üçte bulunduklarının da altını çizdi.

Milli boksör Busenaz Sürmeneli açıklamalarına; “Kadın boksu açısından  tarihimizde bu ilk. Takımımız çok genç ve çok iyi derecelere sahip sporcular var. Neden bizim takım 5’te 5 yaparak olimpiyatlara gitmesin. İnşallah Türk halkının desteği ile beraber bayrağımızı en üstte dalgalandırmaya devam edeceğiz.” diye son verdi.

Sizde boks sporuna gönül verenlerdenseniz; Dünyaca ünlü spor marklarının tasarımları olan en yeni boks malzemelerine sitemizden göz atabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir