LEBRON JAMES ETKİSİ…

LEBRON JAMES ETKİSİ…

Batı Konferans’ında en tepede bulunan takım Los Angeles Lakers’ın yıldız ismi LeBron James başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmada Los Angeles Lakers, sahasında New Orleans Pelicans’ı 118-109 mağlup etti.

LeBron James, karşılaşmada 40 sayı atarak bireysel olarak sezonun en yüksek sayısına ulaştı. James attığı 40 sayıya ek olarak 8 ribaunt ve 6 asist yaparak karşılaşmada takımına katkıda bulundu.

Efsanelerin Yanına İsmini Yazdırdı…

35 yaşındaki yıldız isim, Staples Center’da düzenlenen maçtaki inanılmaz performansıyla Lakers efsanelerinin yanında yer edindi. Los Angeles Lakers tarihinde, 35 yaşını geçip 40 sayının üstünde sayı atan 4. oyuncu oldu. Kulüp tarihinde 35 yaşını geçen ve 40 sayı üstüne çıkmış diğer isimler ise Kareem Abdul-Jabbar, Elgin Baylor ve geçtiğimiz aylarda geçirdiği helikopter kazasında hayatına yitiren Kobe Bryant olarak belirtiliyor.

Başarıları ve Markalaşmış Olması…

LeBron James’in efsane olmasına etken olarak birçok başarısı bulunuyor. Bu başarılara 3 kez NBA şampiyonluğu, 3 kez NBA Finalleri MVP’si, 4 kez NBA Sezon MVP’si, 16 kez NBA Allstar gibi çok daha fazla ödül örnek olarak gösterilebilir. Kral lakaplı LeBron James NBA dünyası için artık markalaşmış durumda.

Adına oluşturan LeBron James basketbol özel koleksiyonları, ismi ile anılan birbirinden şık ve kaliteli ürünleri de dünya genelinde yoğun bir talep görüyor.

Yeni Sezon LEBRON JAMES ürünleri için tıklayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir