HEPİMİZ KAZANANA KADAR…

HEPİMİZ KAZANANA KADAR…

ABD Kadınlar Milli Futbol Takım Şampiyonu ve savunucusu Crystal Dunn, antrenör ve gençlik mentoru Debra Nelson ve FC Harlem’ in oyuncusu Kairaba Ali-Danbukar’ ın yer aldığı Nike’ ın sporcuların ortak hikayelerini konu aldığı projesine ait yeni kısa filmi dün yayınladı.

Sporun evrenselliğini ve toplumların gelişimindeki önemini konu almasının yanı sıra dünya ülkelerinin ortak bir paydada toplanabilmesi için sporun ne kadar gerekli olduğunu vurguluyor. İlkinde baleye yer verdiği projesinde Nike, bu kez Futbol’ da ismini duyuran başarılı kadın futbolculara söz hakkı tanıyor.

Dünya futbolundaki başarıları ismini duyurmayı başaran Crystal Dunn, Debra Nelson ve Kairaba Ali-Danbukar; birlikte zorlukları fırsat görerek, sporun sarsılmaz gücüne inanarak hedefe ulaştıklarından bahsediyor.

Dünyadaki her sporcuya ilham vermek ve yenilik katmak için çaba gösteren Nike; insanların din, dil, ırk ve renk ayırt etmeksizin ancak birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşabilecekleri düşüncesini evrenselleştirmeyi hedefliyor.

Sporda yenilikler yarattığı projeleri ile ürünlerinin devamlılığını garantileyen dev spor markası Nike; küresel bir ekip oluşturarak toplumlarda olumlu etki bırakmak için emek harcıyor.

Sporun evrenselliğini konu alan o kısa filmin orijinalini sizlerle paylaşıyoruz;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir