EN KALİTELİ VE POPÜLER FİTNESS UYGULAMALARI…

Düzenli sporu hayatımızın bir parçası haline getirmemiz gerekiyor ancak spor salonlarına ayıracak zamanı her zaman maalesef bulabilmek mümkün olamayabiliyor. İster amatör bir sporcu olarak yeni başlayan biri, isterseniz de profesyonel bir sporcu olan herkese göre bir çalışma programı bulunan yeni dijital fitness uygulamalarından yararlanabilirsiniz.

Elinizi uzatınca ulaşabileceğiniz bir antrenör olan bu uygulamalar sayesinde, sporunuzu yapabilmek için ekstra bir zaman ayırmanıza gerek kalmayacak. 5 dakikadan, 1 saate kadar uzayabilen antrenman çeşitlerinden kendinize uygun olanı seçerek hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.

Akıllı telefonlarınıza kolayca indirebileceğiniz bu uygulamalar sayesinde, spor yapmamak için bahaneniz kalmayacak. Aksine bu tür uygulamalar kullanmanız, sizi spor yapmaya daha fazla teşvik edecektir. Böylece fazla kilolarınızdan kolayca kurtulabilecek ya da mevcut kilonuzu koruyabileceksiniz.

En Popüler Fitness Uygulamaları;

  • Sworkit… Yoga, kardiyo, kuvvet ve esneme gibi farklı kategoriler için ayrı ayrı tasarlanan çalışmaları içerisinde bulabileceğiniz bu fitness uygulamasının, 25 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. İçerisindeki videolu antrenmanlar ile kolayca sporunuzu yapabileceksiniz. 30 gün süresince ücretsiz kullanım hakkı bulunan bu uygulamadan destek alarak çalışabileceksiniz.
  • Lotus/Yoga and Workout… Bu uygulama diğerlerine kıyasla biraz daha yoga çalışmalarına ağırlık vermektedir. Stil, süre, uzmanlık düzeyi gibi bilgilerinizi bu uygulamaya girerek kendinize uygun çalışma programını kolayca bulabilirsiniz. Meditasyondan, yogaya yüzlerce ders ve egzersiz çalışmasını bu uygulamada bulabileceksiniz.
  • Fit365… En kaliteli fitness uygulamalarından olan Fit365, pek çok kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Kilo almanızı, kilo vermenizi, ideal kilonuzu korumanızı, vücudunuzu sıkılaştırmanıza yardımcı olabilecek fitness programlarını bu uygulamada bulabileceksiniz. Ayrıca antrenman programlarının yanı sıra beslenme önerileri de bu uygulamada sizlere sunuluyor.
  • Adidas Training by Runtastic… Popüler spor markalarından biri olan Adidas tarafından sunulan bu uygulama, egzersizlerinizi belirli bir düzen içerisinde yapmanıza olanak vermektedir. 7-45 dakika arasında hazırlanmış, 180’den fazla antrenman seçeneğini kullanıcılarına sunmaktadır. Teri hızla buharlaştıran ve ultra esnek yapıları ile ekstra konfor sunan Adidas Spor Giyim modellerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
  • All Out Studio… Videolu ve pratik anlatımlı antrenman seçeneklerini bulabileceğiniz bu uygulamada, binlerce farklı antrenman seçeneği bulunuyor. Her daim kullanacağınız ve vazgeçmek istemeyeceğiniz bu uygulama sayesinde, fazla kilolarınızı verecek ve formuzu kolayca koruyabileceksiniz.
  • Pumatrac… Puma spor markası tarafından hazırlanan bu uygulama, spor ile arasında çok kuvvetli bağlar bulunmayan kullanıcılara özel tasarlanmıştır. Bireyleri spora teşvik etmesi için türlü çabalar gösteren bu program sayesinde, zamanlar bir spor müptelasına dönüşebilirsiniz. Günlük akıllı önerileri ile dikkatinizi çekmeyi sağlayacak bu uygulama, 80’den fazla antrenman programını da içerisinde bulunduruyor. Dilerseniz Puma Spor Giyim ürünlerini de tercih ederek, performansınıza katkıda bulunabilirsiniz.
  • Body Boss… 12 hafta içerisinde forma girmenizi sağlayacak antrenman seçenekleri ile bu uygulama, pek kişi tarafından kullanılmaktadır. En kaliteli fitness uygulamalarından olan Body Boss, sadece formunu korumak isteyenler için tasarlanan birçok antrenman çalışmasına sahip. Farklı egzersiz türleri ile herkese uygun bir çalışma programı bulunduran bu uygulamada, beslenmenizi ile ilgili de bilgi edinebileceksiniz.
  • Nike Training Club… Dünyanın önde gelen spor markalarından biri olan Nike’ın fitness uygulamasıdır. En çok tercih edilen fitness uygulamalarından biri olan Nike Training Club, bireysel ihtiyaçlar doğrultusunda, konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanmaktadır. Vücut gelişiminize ve yapınıza göre farklı pek çok antrenman programına buradan ulaşmanız mümkündür. Antrenmanlarınızı bölmemek için spor için özel tasarlanan Nike Spor Giyim ürünlerini tercih edebileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir