DERBİYE GERİ SAYIM BAŞLADI…

DERBİYE GERİ SAYIM BAŞLADI…

Dev derbiye sayılı saatler kala, Kadıköy’ de 57.kez karşı karşıya gelecek Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması heyecanla bekleniyor. Süper Lig’ in 23.haftasında iki dev takım kozlarını Ülker Stadı’ n da paylaşacaklar.

Fenerbahçe Kadıköy’deki 20 yıllık yenilmezliğini korumak isterken, Sarı-Kırmızılılar 20 yıllık galibiyet hasretine son vermeye çalışacaklar. Kıran kırana geçeceği tahmin edilen derbinin hakemi ise Halil Umut Meler olacak. Heyecan dozu yüksek olan maçta Fenerbahçe; ezeli rakibi karşısında dimdik durmaya kararlı görünüyor.

Galatasaray; sezonun ilk yarısı düşük olan performansını, ikinci yarıda oynadığı tüm karşılaşmalardan galip ayrılarak dengeleyince şampiyonluk yarışındaki iddiasını korumayı başardı. Deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maça sıkı bir şekilde hazırlanan Cimbom, tüm hazırlıklarını tamamladığını belirtti.

Pazar günü oynanacak derbide Sarı-Lacivertliler mağlup olursa; Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal kariyerindeki 23’cü yenilgisini yaşamış olacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise 23.derbinin zaferini hedefliyor.

23 Şubat 2020, saat 19:00’ da başlayacak karşılaşma için nefesler tutuldu, geri sayım başladı. Hak edenin kazanacağı, başarılarla dolu bir karşılaşma olmasını diliyoruz…

DERBİYE GERİ SAYIM BAŞLADI

Yeni Sezon Fenerbahçe Forma modelleri ile Yeni Sezon Galatasaray Forma modellerine de göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir