DENVER, SERİYİ SON MAÇA TAŞIDI…

NBA’ de play-off yarı final karşılaşmaları, bol çekişme ve heyecan dolu bir sezon ile devam ediyor. Batı Konferansı play-off yarı final 6.maçı Denver Nuggets ve Los Angeles Clippers arasında yaşandı. Bu heyecanlı karşılaşma, basketbolseverlerin inanılmaz performanslar izlemesine neden oldu.

Denver Nuggets, 111-98 Los Angeles Clippers’ı yenmeyi başardı. Seriyi eşitleyen Denver Nuggets, seriyi 3-3’e getirdi. Hayran bırakan bir performans sergileyerek, gecenin yıldızı olmayı başaran Denver Nuggets formalı basketçi Nikola Jokic; 34 sayı, 14 ribaunt, 7 asist ile “double double” yaptı. Performansı ile galibiyetin mimarı olan Nikola Jokic’ e, Jamal Murray ve Gary Harris de katkıda bulundular.

16 Eylül’de TSİ saat 04.00’te iki takım arasında gerçekleştirilecek, serinin yedinci ve son maçında yeniden karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşmanın galibi ise Batı Konferansı finalinde, Los Angeles Lakers ile karşı karşıya gelmeye hak kazanacak.

Dünya markalarının en yeni ve en çok tercih edilen koleksiyonlarının da yer aldığı, basketbol ayakkabısı modellerine dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir