ÇEKİŞMELİ MAÇTA KAZANAN OLMADI…

ÇEKİŞMELİ MAÇTA KAZANAN OLMADI…

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Napoli ve Barcelona karşılaşması beraberlikle son buldu. Sao Paolo Stadyumu’nda oynanan dengeli karşılaşmanın galibi çıkmadı ve gollü beraberlik yaşandı.

İlk Yarıyı Napoli önde kapattı…

İlk yarı daha istekli bir futbol sergileyen Napoli, evinde olmanın verdiği rahatlık ile Barcelona’ya karşı üstünlük kurmaya çalıştı ve orta saha oyuncularının mücadelesinin ağır bastığı maçın 30. dakikasında Dries Mertens’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarı ise Barcelona’ dan cevap gecikmedi. 57.dakikada Nelson Semedo’ nun yaptığı asistle birlikte Antoine Griezmann’ ın attığı gol maçta beraberliği getirdi. Ancak galibiyeti getiren, golü atan takım olmadı ve karşılaşma 1 – 1 sonuçlandı.

Maçta; Barcelona 800’ e yakın pas yaparken, Napoli 400’ e yakın pas yaptı. Toplam köşe vuruşunun 3 adet olduğu maçta oyun, genellikle orta sahaların kontrolünde şekillendi. Karşılaşmanın 89. dakikasında kırmızı kart gören Arturo Vidal maçın bitimine doğru takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın rövanşı 18 Mart’ta Camp Nou’ da gerçekleşecek.

Antonie Griezmann

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir