BEŞİKTAŞ- TRABZONSPOR HEYECANI…

BEŞİKTAŞ- TRABZONSPOR HEYECANI…

Bu akşam İstanbul’ da oynanacak maçla; Beşiktaş-Trabzonspor 130.kez karşı karşıya gelecek…

İstanbul’da oynadığı son 15 lig maçında Trabzonspor’ u 4 kez yenebilen Beşiktaş; Süper Lig’ in 23.haftasında bu akşam bordo-mavilileri Vodafone Park’ta ağırlayacak. Süper Lig’de oynanan 93 karşılaşmada; Trabzonspor 34 galibiyet alırken, Beşiktaş 36 maçta başarı kaydetti.

İki takım arasında gerçekleşen son 16 maçta; Beşiktaş 7, Trabzonspor 3 galibiyet alırken 6 karşılaşma da berabere sonuçlanmıştı. Ligde gerçekleştiren karşılaşmalardaki galibiyet sırasında 2 maç üstünlüğü bulunan Beşiktaş; İstanbul’da genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıttı.

Karşılaşmada Obi Mikel kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği Trabzonspor’da; Nwakaeme, Hosseini, Campi, Pereira ve Guilherme kart sınırında bulunuyor. Beşiktaş cephesinde ise cezası biten Gökhan Gönül bu akşam sahada olabilecek. Ancak Burak Yılmaz, Caner Erkin, Georges- Kevin N’Koudou, Atiba, Hutchinson, Umut Nayır ve Tyler Boyd sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu akşam Hakem Fırat Aydınus yöneteceği, Vodafone Park’ta saat 20.00’ de başlayacak karşılaşmada her iki takıma da başarılar diliyoruz…

Yeni Sezon Beşiktaş Ürünleri için Tıklayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir