ARENA’DA KOZLAR PAYLAŞILACAK…

Süper Lig’ de şampiyonluk yarışı kıyasıya sürerken, 26.haftada şampiyonluğu yakından ilgilendiren bir derbi mücadelesi gerçekleşecek.

Şampiyonluğa aday olan iki takım olan; Galatasaray ve Beşiktaş zorlu ve bir o kadar önemli karşılaşmada kozlarını paylaşacak.

15 Mart Pazar günü, saat 19.00’da gerçekleşecek karşılaşmayı, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma; Türk Telekom Stadı’nda oynanacak.

Beşiktaş; Galibiyet İçin Planlar Hazırlıyor…

Özellikle Sergen Yalçın’ın başlarına gelmesiyle başarılı bir grafiğe sahip olan Beşiktaş, son karşılaşmasında Ankaragücü’nü yenerek derbiye motivasyonlu bir şekilde hazırlanıyor. Sergen Yalçın, ezeli rakibini, savunma arkası koşularla yıkmayı deneyecek.

Bu sistemde en büyük koz; Kevin N’koudou olacak. Fransız oyuncunun çevikliğinden ve hızından yararlanmak isteyen çalıştırıcı, Burak Yılmaz ve N’koudou ile gol bulma konusunda özel olarak görüşecek.

Galatasaray; Tekrar Galibiyet Arayacak…

Sezonun ikinci yarısında Süper Lig’e damgasını vuran Galatasaray, 2020 yılındaki 8 maçlık galibiyet serisini Sivasspor’a karşı oynadığı karşılaşmada 2-2 kalarak bozdu.

Sarı-kırmızılı ekip bu beraberliğin ardından, dev derbide tekrar galibiyet bulmak üzere sahaya çıkacak. Son oynadığı 7 maçında, takımına 8 gol yazdıran Radamel Falcao, galibiyet için karşılaşmayı boş geçmemeyi planlıyor.

Yeni Sezon Galatasaray Forma modelleri ile Yeni Sezon Beşiktaş Forma modellerimize de göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir