ZİRAAT KUPASI FİNALİ HAKEMİ BELLİ OLDU…

29 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşecek Trabzonspor- Aytemiz Alanyaspor karşılaşması hakkında bilgiler verilmeye devam ediyor. İstanbul’da oynanacak maçın hakemi ise Ali Palabıyık olduğu açıklandı.

Yarı finalde Fenerbahçe’yi eleyen Trabzonspor karşısında; Antalya’yı elerek son ikiye kalma şansına sahip olan Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Trabzonspor- Aytemiz Alanyaspor karşılaşması, saat: 21.30’da başlayacak. Ali Palabıyık tarafından yönetilecek maçta, Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz ise yardımcı hakemler olarak yer alacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Ali Şansalan bulunacak.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 5 Mayıs tarihinde oynanacak iken ertelenme karar alınmıştı. Maçın ertelendiği tarih olan 29 Temmuz’a bir hafta kala hakem bilgisi taraftarlar ile paylaşıldı. Futbol severlerin yakından takip ettiği, dünya markalarının yeni sezon futbol ayakkabı modellerine de dilerseniz sitemizden göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir