YARIN 244.KEZ EL CLASİCO OYNANACAK…

La Liga olarak bilinen İspanya 1.Futbol Ligi’nin 7.haftasında yarın oynanacak Barcelona-Real Madrid maçı ile “El Clasico” 244.kez karşı karşıya gelecek. El Clasico geçmişinde bugüne kadar oynanan maçlarda; Real Madrid’in 96, Barcelona ise 95 kez galibiyet alırken, 52 kez berabere sonuçlandı.

İspanya’nın iki dev takımı olan Barcelona-Real Madrid lig maçları için ise 180 kez karşılaşma yaşadı. Real Madrid bu maçlarda 73 galibiyet alırken, Barcelona ise 72 kez sahada galip ayrılmayı başardı. İki dev takım 35 karşılamada ise sahadan eşitlik ile ayrıldı.

Yarın Nou Camp Stadı’nda yapılacak karşılaşma, Türkiye saati ile 17.00’de başlayacak. Koronavirüs önlemleri kapsamında ilk kez seyircisiz oynanacak El Clasico, ilk defa 26 Mart 1916’da oynanmıştı. La Liga’nın 7.haftasında gerçekleşecek El Clasico öncesinde bir maç eksiği bulunan Real Madrid, 10 puan ile 3.sırada yer alırken, iki maçı eksik olan Barcelona ise 7 puanla 9.sırada onu takip ediyor.

Sizde Dünya Futbol heyecanını yakından takip edenlerdenseniz; Dünyaca ünlü spor markalarının yeni sezon futbol ayakkabılarını sitemizden inceleyebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir