UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ; “MEDİPOL BAŞAKŞEHİR-RB LEİPZİG”

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, H Grubu beşinci maçını gerçekleştirecek olan Medipol Başakşehir, yarın Alman ekibi Leipzig’i İstanbul’da konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi, 5. Haftasında; Medipol Başakşehir-RB Leipzig’in yanı sıra Atletico-Madrid-Bayern Münih, Gladbach-Inter, Liverpool-Ajax, Manchester United-PSG maçlarının skorları heyecanla bekleniyor.

Yarın İstanbul’da, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak Medipol Başakşehir -RB Leipzig karşılaşması, saat 20.55’te başlayacak. Karşılaşmanın düdüğünü ise İspanya Futbol Federasyonu’ndan Carlos del Cerro Grande çalacak.

İki takım arasında Almanya’da gerçekleştiren ilk mücadeleyi 2-0 galibiyet ile bitiren Leipzig, grupta 6 puanın da sahibi. Temsilcimiz Medipol Başakşehir ise grupta 3 puan ile son sırada yer alıyor. Manchester United ile PSG, İngiltere’de, Grubun diğer maçı olarak karşı karşıya gelecek.

Heyecanla beklenen yarın ki karşılaşmada temsilcimiz Medipol Başakşehir’e başarılar diliyor ve  futbolseverlerin ilgisini çekebilecek yeni sezon futbol topu modellerini de sitemizde bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir