UEFA AVRUPA LİGİ MAÇLARINDA SON DURUM…

UEFA Avrupa Ligi, 3. eleme turu; Galatasaray-Hajduk Split, Beşiktaş-Rio Ave ve Rosenborg-Alanyaspor maçları ile devam ediyor. Maçlar ile ilgili tüm ayrıntıları, sizler için derledik.

Galatasaray-Hajduk Split karşılaşması, Türk Telekom Stadı’nda bu akşam saat 21.00’de oynanacak. Korona virüs salgını nedeniyle, seyircisiz oynanacak müsabakanın hakemi ise İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Craig Pawson olacak. Yardımcı hakemliği; Lee Betts ve Lan Hussin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Robert Jones.

Beşiktaş-Rio Ave maçı ise Vodafone Park’ta bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert yönetirken, yardımcıları aynı ülkeden Jan Seidel ve Rafael Foltyn olacak. Müsabakanın dördüncü hakeminin ise Alman Florian Badstübner olacağı belirtildi.

Rosenborg-Aytemiz Alanyaspor karşılaşması ise Lerkendal Stadı’nda, bu akşam saat 20.00’de yapılacak. Maçın hakemi Estonya Futbol Federasyonu’ndan, Kristo Tohver olacak. Yardımcı hakemler, Silver Koiv ve Sten Klaasen olacağı bildirildi.

UEFA Avrupa Ligi, 3. eleme turu karşılaşmalarını heyecan ile bekleyen futbolseverlerin ilgisini çekebilecek, yeni sezon kaleci ürünlerine de dilerseniz sitemizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir