TÜRKİYE, SIRBİSTAN’I KONUK EDİYOR…

A Milli Futbol Takımımız, yarın Sırbistan’ı konuk edecek. Türk Telekom Stadı’nda, 14 Ekim Çarşamba günü saat 21.45’te Türkiye-Sırbistan karşı karşıya gelecek.

Yarın A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3.Grubu dördüncü maçı için Sırbistan ile sahaya çıkacak. Bulgaristan Futbol Federasyonundan hakem Georgi Kabakov düdük çalacak. Georgi Kabakov’un yardımcıları ise aynı ülkeden Martin Margaritov ve Diyan Valkov olacak.

2020 yılındaki beşinci maçını Sırbistan ile İstanbul’da oynayacak Milli takımımız, bu yıl ilk maçına 3 Eylül’de çıkmıştı. 3 Eylül’de oynanan maçta Macaristan 1-0 skor ile galibiyet almıştı. A Milli Futbol Takımımız, ikinci maçına 6 Eylül’de çıktığı Sırbistan maçını golsüz tamamlamıştı.

2020 yılındaki üçüncü karşılaşmasında deplasmanda Almanya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız, 3-3’lük eşitlikle sahadan ayrıldı. bu yıl oynadığı dördüncü maçta ise deplasmanda Rusya ile karşılaşan ay-yıldızlı ekibimiz, 1-1’lik eşitlikle maçı tamamladı.

Yarın oynanacak karşılaşmada, milli takımımıza başarılar dilerken; futbolseverlerin ilgisini çekecek yeni sezon futbol topu modellerini de sitemizde bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir