TÜRK HAKEMLER, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE…

FIFA kokartlı hakemlerimiz; Cüneyt Çakır ve Halil Umut Meler, Şampiyonlar Ligi’nin son haftasındaki maçlarda görevlendirildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi, F Grubu İtalyan Lazio ve Belçika’nın Club Brugge takımlarının karşılaşacağı 8 Aralık Salı günü maçının hakemi Cüneyt Çakır olacak. İtalya’nın Roma şehrinde bulunan Olimpico Stadyumu’nda yapılacak karşılaşmada Cüneyt Çakır’ın yardımcılığını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstelenecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi, C Grubu’nda İngiltere’nin Manchester United takımı ile Fransız Marsilya takımlarının karşılaşacağı 9 Aralık Çarşamba günü maçının hakemi ise Halil Umut Meler olacak. İngiltere’nin Manchester şehrindeki, Manchester City Stadyumu’nda yapılacak karşılaşmada Halil Umut Meler’in yardımcılarının Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu’nun olacağı belirtildi.

Cüneyt Çakır ve Halil Umut Meler’e UEFA Şampiyonlar Ligi görevlerinde başarılar diler; futbolseverlerin yakından takip ettiği, dünyaca ünlü markaların yeni sezon futbol ayakkabı seçeneklerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir