SEZONUN İLK DERBİSİ; TRABZONSPOR- BEŞİKTAŞ…

Süper Lig’in ilk derbisi 13 Eylül Pazar günü oynanacak Trabzonspor- Beşiktaş arasında gerçekleşecek. Yeni sezon öncesinde istikrarlı bir şekilde hazırlanarak, transferleri ile kadrolarını kuvvetlendiren iki büyük takım Trabzon’daki Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Yarın oynanacak Trabzonspor- Beşiktaş maçı, saat 20.00’de başlayacak. Bir önceki sezonda şampiyon olan Başakşehir’ in arkasında kalan iki takım, yeni sezon maçlarına iddialı bir şekilde başlayacağa benziyor. Yılın ilk derbisinin yönetecek olan ismin ise Ali Şansalan olduğu bilgisi dün sporseverler ile paylaşıldı.

Rakibi olan Trabzonspor’u, Süper Lig’de iki sezondur yenmeyi başaramayan Beşiktaş, öncesindeki altı sezon boyunca sadece bir yenilgi almıştı. Trabzonspor ile oynadığı 14 Süper Lig karşılaşmasında da fileleri havalandırmayı başaran Beşiktaş’ın da derbide sergileyeceği performansı taraftarlarca merakla bekleniyor.

Süper Lig’in yeni 2020-2021 sezonunun, ilk derbisini heyecan ile bekleyen futbolseverlerin ilgisini çekebilecek, yeni sezon kaleci ürünlerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir