ŞAŞIRTAN TRANSFER; ALEXANDER SÖRLOTH…

Bordo-mavili ekibin golcüsü Alexander Sörloth, resmi olarak Red Bull Leipzig’e transfers oldu. Transferin sonuçlandığı ve sözleşme detayları KAP’a bildirildi. Norveçli yıldız Alexander Sörloth’un, 20 milyon Euro karşılığında transfer olduğu da açıklandı. Haber ülkemizde olduğu kadar, dünya basınında da yankı uyandırdı.

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada; “Bonservisi Crystal Palace kulübünde olan, kulübümüzle kiralık sözleşmesi bulunan futbolcumuz Alexander Sörloth’un, RB Leipzig kulübüne transfer olabilmesi için yapılan görüşmeler neticesinde Crystal Palace ve RB Leipzig kulüpleri ile anlaşma sağlanmıştır.” şeklinde bilgi verildi.

Kazanılan bonservisin Crystal Palace’la yarı yarıya paylaşılacağı da yapılan açıklamada belirtildi. Almanya takımlarından Leipzig’e transfer olan oyuncu, üzülerek kariyerini tercih etmesi gerektiği şeklinde yorum yaptı.

Trabzonspor’da geçen sezon 24 gol ile başarısını kanıtlayan Norveçli futbolcu Alexander Sörloth, takımın sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan bir video ile bordo-mavili taraftarlara veda etti.

Profesyonel futbolcuların ilk tercihleri arasında olan yeni sezon Nike Futbol Ayakkabı modellerini sitemizden temin edebileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir