NUGGETS 11 YILIN ARDINDAN KONFERANS FİNALİNDE…

Amerikan Basketbol Ligi NBA’de, Los Angeles Clippers karşısında 104-89 galibiyet kazanmayı başaran Denver Nuggets, seriyi 4-3 kazanarak Batı Konferansı finaline yükseldi. Denver Nuggets, Batı Konferansı finalinde ise Los Angeles Lakers ile mücadele edecek.

Batı Konferansının, yarı final mücadelesi 7.maçında Denver Nuggets, Los Angeles Clippers’ı yenerek, finale ismini yazdıran taraf oldu. Nuggets’ı karşılaşmada 40 sayı, 5 asistle Jamal Murray ile 16 sayı, 22 ribaunt, 13 asistle Nikola Jokic finale taşıyan isimler oldu.

Üstelik Denver Nuggets, 2009 yılından bu yana ilk kez ismini konferans finale yazdırmaya başardığından, galibiyet büyük bir coşku yarattı. Clippers, 3-1 önde olduğu seriyi kaybederken, karşılaşmada 20 sayı kaydeden isim Montrezl Harrell oldu. All-Star oyuncular Kawhi Leonard ve Paul George ise 14-10 sayılarından ileriye gidemedi.

Basketbol hayranlarının yakından takip ettiği, dünya markalarının imzasını taşıyan, yeni sezon basketbol aksesuarlarına sitemizden ulaşabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir