MİAMİ HEAT, FİNALDE İLK GALİBİYETİNİ ALDI…

NBA final serisinin, üçüncü maçı da geride kaldı. Miami Heat, Los Angeles Lakers’ı 115-104 mağlup ederek ayrılırken, ilk galibiyetini de almış oldu. İlk iki maçından başarılı skor ile ayrılan Los Angeles Lakers, üçüncü maçında Miami Heat’e mağlup oldu.

Final serisinin üçüncü maçında galibiyet alan Miami Heat, seride 2-0’ı bulan Los Angeles Lakers’ı zorladı. Serideki ilk galibiyetini alan Miami Heat takımının yıldız ismi ise Jimmy Butler oldu. Jimmy Butler; 40 sayı, 13 asist ve 11 ribaund ile adından söz ettirmeyi başararak, karşılaşmayı triple-double ile tamamladı.

Üçüncü maçında parkeden mağlup ayrılan Los Angeles Lakers da ise Lebron James; 25 sayı, 10 ribaund ve 8 asistlik performansı ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Anthony Davis ise 15 sayı, 5 ribaunt ve 3 asist ile başarılı oyun çıkaran isimlerden oldu.

2-1’lik Los Angeles Lakers üstünlüğü ile devam eden final serisinin 4.maçı ise 7 Ekim Çarşamba günü, saat 04.00’te gerçekleştirilecek. Basketbol hayranlarının yakından takip ettiği, dünya markalarının imzasını taşıyan, yeni sezon basketbol aksesuarlarına sitemizden ulaşabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir