LYON ÇEYREK FİNALDE!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turunda rövanş maçları başlamasının ardından Juventus-Lyon karşı karşıya geldi. Juventus, Lyon ile ilk karşılaşmasında mağlup olurken, kendi sahasında oynadığı Lyon karşılaşmasında 2-0 galip gelen taraf oldu. Ancak Juventus 2-0 kazandığı maç sonucuna rağmen, turnuvaya veda etti.

Karşılaşmayı kazanan Juventus, deplasman gölü statüsü olması nedeniyle turu geçemezken; Olympik Lyon turnavaya devam eden taraf olmayı başardı. Bu iki dev takımın buluştuğu karşılaşmada, Lyon tarafından gelen tek golü 12.dakikada Memphis Depay atarken; Juventus’ta ise 43 ve 60.dakikalarda file ile buluşan toplar Cristiano Ronaldo’nun imzasını taşıyor. Cristiano Ronaldo’nun da tercih ettiği Nike krampon modellerini dilerseniz sitemizden inceleyebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Yoluna devam eden Lyon, çeyrek finalde ise Manchester City ile çarpışacak. Çeyrek finaldeki iki takım 15 Ağustos Cumartesi günü, Lizbon’da mücadele edecek. Tek maç ile yapılacak eşleşme sonrasında ise kazanan takım yarı finalde kendini gösterecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir