LYON- BAYERN MÜNİH’İN FİNAL MÜCADELESİ

Şampiyonlar Ligi arenasında Olympique Lyon ve Bayern Münih bu akşam karşı karşıya gelecek. Bu iki dev takım Avrupa kupaları tarihinde, 9.kez karşılaşacak. Daha önceki oynanan karşılaşmalarda 8 maçın dördünü Bayern Münih kazanmıştı.

2019-2020 sezonu Şampiyonlar Ligi’nin ikinci finalisti, bu akşam oynanacak maç ile belirlenecek. İlk finalist ise dün akşam oynanan yarı final maçının kazananı Paris Saint Germain olmuştu. PSG’nin karşısına finalde rakip olarak çıkacak takım ise bu akşam saat 22:00’de oynanacak Olympique Lyon ve Bayern Münih karşılaşmasının kazananı olacak.

İki dev takım arasında gerçekleşecek karşılaşma; Portekiz’in başkenti Lizbon’da bulunan Jose Alvalade Stadı’nda oynanacak. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon çıktığı 9 karşılaşmanın tamamından galibiyet alan Bayern Münih, turnuva süresince 6.kez kupa için sahada yer alacak.

2009-2010 sezonunda yarı finale kaldığı kupada, ikinci kez aynı başarıyı gösteren Olympique Lyon ise tarihinde ilk defa final yolunda ilerlemek için çabalayacak. Futbolseverlerin yakından takip ettiği dünya markalarının imzasını taşıyan yeni sezon kaleci ürünleri ve futbol toplarını da sitemizde bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir