LİLLE’YE YENİ TÜRK TRANSFER ADAYLARI…

Türk transferleri ile sezona iyi bir başlangıç yapan Fransız takımı Lille, devre arası transfer döneminde Türkiye’den yeni futbolcular transfer edeceğinin sinyallerini verdi.

Fransız takımı Lille forması giyen Türk futbolcuların göz dolduran performansları sonrasında, Fransız kulübün yeni transferlerini de ülkemizden yapacağı konuşuluyor. Fransa Ligue 1 takımlarından olan Lille, ligde 9 haftada 17 puan ile lider durumda bulunuyor. Kırmızı-Mavililer, Avrupa Ligi’ne da Sparta Prag deplasman galibiyeti ile başladı.

Burak Yılmaz Lille’de son 2 karşılaşmada 8 gol ve 1 asist yaparken, Yusuf Yazıcı 4 gole imza attı. Zeki Çelik de 1 asistle oynadı. A Milli Takımımızın da oynayan yıldız futbolcular, Lille’de başarılı bir şekilde yol almaya devam ediyor.

Lille Sportif Direktörü Luis Campos’un Zeki Çelik ile başlattığı Türk transfer akımı; Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı ile devam etmişti. Türk transferlerin başarılarından övgü ile söz eden Luis Campos’un yeni hedefinin Serkan Asan ve Abdülkadir Ömür olduğu öğrenildi.

Dünya spor markalarının, futbol antrenmanlarına özel en yeni teknolojiler ile tasarladıkları, yeni sezon antrenman giyim ürünlerine de dilerseniz sitemizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir