LEBRON JAMES İMZASI; 1.8 MİLYON DOLAR…

Los Angeles Lakers oyuncusu ünlü basketbolcu Lebron James, üzerinde kendi imzası bulunan ilk oyunculuk yıllarından kalan oyuncu kartını 1.8 milyon dolara sattı. Sadece 23 adet üretilen karta verilen rakam, daha önceki 923 bin dolarlık satış rakamını bir hayli geçerek yeni bir rekor kırdı.

Daha önce ödenen en yüksek bedel, MLB takımlarından Los Angeles Angels forması giyen yıldız basketbolcu Mike Trout’ a ait karta 923 bin olmuştu. Bu rekoru egale eden Lebron James’in oyuncu kartının, adetli olarak üretilmesinin etkisi ile de bu rakama ulaştığı belirtiliyor.

2003-2004 sezonu öncesinde, Lebron James çaylak sezonu olarak değerlendirdiği Cleveland Cavaliers’te oynadığı zamanlardan kalma bir oyuncu kartı olduğunu ifade etti.

Lebron James’in oyuncu kartına 1.8 milyon dolar ödeyerek satın alan kişinin, Leore Avidar isimli bir koleksiyoner olduğu belirtildi. Oyuncu kartı, Golden Auctions yapılan hazırlan açık arttırmada alıcı bulduğu bilgisi ise Action Network’ten Darren Rovell tarafından verildiği açıklandı.

Dünya markalarının birbirinden kaliteli ve şık tasarlanmış, indirimli basketbol ürünlerine de dilerseniz sitemizden göz atabilir ve ücretsiz kargo avantajından yararlanarak hemen sipariş verebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir