LAKERS YILDIZLARIYLA SÖZLEŞME YENİLEDİ…

NBA’in (Amerikan Basketbol Ligi) son şampiyonu olmayı başaran Los Angeles Lakers, basketbol dünyasının iki yıldız ismi LeBron James ve Anthony Davis ile sözleşmesini yeniledi.

Los Angeles Lakers takımının yıldız oyuncuları LeBron James ve Anthony Davis ile yeniden anlaşmaya varıldığı ancak oyuncuların sözleşmelerine ilişkin ayrıntılı bilgilerin verilmeyeceği gündemde. ABD basını haberlerine göre LeBron James’e iki sezon anlaşma için 85 milyon dolar ödeme yapılacakken, Anthony Davis’e 5 sezon için 190 milyon dolar ödeme yapacak.

27 yaşında, 7 kez kez all-star unvanını elde eden Anthony Davis; 26,1 sayı, 9,3 ribaunt, 3,2 asist, 2,3 blok ve 1,5 top çalma ortalamasıyla takımının şampiyon olmasında pay sahibi olan isimlerden.

35 yaşındaki LeBron James ise kariyerinde 4 kez en değerli oyuncu ve 16 kez all-star seçildi. 25,3 sayı, 10,2 asist, 7,8 ribaunt ve 1,2 top çalma ortalamasıyla önceki sezonda etkili isimlerden biri olmuştu. Dünyaca ünlü spor markası Nike tarafından hazırlanan, en yeni LeBron James Koleksiyonu ürünlerine sitemizden ulaşabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir