“KÜME DÜŞME” TARİH Mİ OLUYOR?

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, yeni sezonda küme düşmenin kaldırılmasını talep ettiklerini açıkladı. Birden fazla kulübün ortak kararı olarak belirtilen küme düşme olayının tarih olması artık an meselesi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun son dakika haberine göre 7 kulübün bir araya gelerek “küme düşme kaldırılsın.” önerisini hakkından bir karara vardıklarını bildirdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun konu ile kararının ne olacağı merak konusu olurken, bazı gazeteci yazarlar önerinin reddedileceği yönünde fikir beyan ettiler.

Puan cetvelinin en alt sırasında yer alan takımların böyle bir öneri sunması ise ayrı bir tartışma konusu olmuş durumda. Pandemi sürecinde yapılan “küme düşme kaldırılsın.” başvurusu yapılmıştı.

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ise; “TFF 1. Lig’den gelen takımlar olmadan gelecek sezon için kararlar almak mümkün değil. Hatayspor ve Erzurumspor başkanları da toplantıda yer aldı. Ancak Süper Lig‘e yükselecek üçüncü takım belli olmadan yeni sezon için kararlar almamız mümkün değil. Aramıza katılacak yeni takımdan sonra yine toplantı yapacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

Futbol severlerin ilgili ile takip ettiği, dünyaca ünlü spor markalarının imzasını taşıyan, yeni sezon futbol forma ve krampon modellerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir