KOBE BRYANT’A VEFALI DAVRANIŞ…

Kızı ile birlikte geçirdiği helikopter kazası sonucunda hayatını kaybeden, dünyaca ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant’a takım arkadaşından vefalı davranış…

Pau Gasol, yeni doğan bebeğine Gianna Bryant’ın adını koyarak, Kobe hayranlarını duygulandırdı. Pau Gasol, hayatını kaybeden Kobe Bryant’ın anısına, bebeğine kızı Gianna’nın ismini koydu. Temmuz ayında 40. Doğum gününü kutlayan Pau Gasol, yeni yaşını Kobe Bryant’ın kızları ile birlikte geçirmişti.

2008-2014 yılları arasında Los Angeles’ta Kobe Bryant ile aynı takımda bulunan ve birlikte iki şampiyonluk kazanan Pau Gasol, Lakers’ tan ayrılmasına rağmen Kobe ve ailesi ile dostluğunu sürdürmeye devam etmişti.

Bebeğine verdiği Gianna Bryant ismini sosyal medya aracılığı sevenlerine ve kobe hayranlarına duyuran Pau Gasol, paylaştığı bir karede eşi Catherine McDonnell ile bebeğinin elini tutuyor.

Basketbolseverler için dünyaca tanınmış ünlü spor markaları tarafından tasarlanan, en yeni basketbol ayakkabıları ve basketbol giyim ürünlerine de sitemizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir