Korayspor Blog

KİLO VERMEK İÇİN TERK ETMEN GEREKEN ALIŞKANLIKLAR

Kilo vermek için terk etmek gereken alışkanlıklar

Formda ve fit görünmek, aynı zamanda sağlıklı bir bedeni de gösterir. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam istiyorsak; egzersiz yapmaya, sağlıklı beslenmeye ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.

Kilo verme sürecinde, tüm alışkanlıklarımızı gözden geçirmemiz gerekir. Hedefe odaklanarak, daha hızlı sonuç alabilmek için değiştirmemiz gereken bazı alışkanlıklar olabilir. Ne yapmamız gerektiğini bilirsek daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz.

Sağlıklı ve Hızlı Kilo Verme

Sağlıklı ve Hızlı Kilo Vermek İçin Değiştirmeniz Gerekenler;

Hızlı Kilo Verme Seçenekleri
Kolay Kilo Verme Yöntemleri

Kilo Verirken Uykunun Önemi

Yeterli ve kaliteli bir uyku düzeniniz varsa, kilo vermeniz daha kolay olacaktır. Beyin fonksiyonlarının devamının sağlanması ve uyku süresinde vücudun kendisini yenileyebilmesi için yeteri kadar uyumamız önemlidir. Üstelik kaliteli uyku, uyandığınızda enerjinizin yenilendiğini hissetmenize neden olacaktır.

Uyku düzeni, beyin fonksiyonlarını doğrudan etkilediğinden; hormonlar için oldukça önemlidir. Aynı zamanda uyku düzeni, spor ve egzersiz yaparken ki performansınızı da etkilemektedir. Uykusuz bir vücut, kendini yorgun ve moralsiz hissedeceğinden; egzersize konsantre olamayacak, istediğiniz performansa ulaşmanızı engelleyecektir.

Tüm bu önerilerimizi dikkate alarak; Bazı alışkanlıklarınızı yeniden düzenleyerek kilo verme sürecinizi hızlandırabilir, sağlıklı ve kalıcı olarak kilo verebilirsiniz.

Kilo Verirken Uykunun Önemi