Korayspor Blog

KAS YAPIMINI DESTEKLEYEN SAĞLIKLI ARA ÖĞÜNLER

KAS YAPIMINI DESTEKLEYEN SAĞLIKLI ARA ÖĞÜNLER

Sağlıklı bir vücut, belirgin kaslar ve formda bir görünüm hayal ediyorsanız; düzenli egzersiz programınızı bu doğrultuda hazırlamalı, beslenmenize dikkat etmelisiniz. Kasların daha belirginleşmesi ve güçlenmesi için öncelikle vücuttaki yağ fazlasının erimesi gerektiğini de unutmamalısınız.

Kas yapmaya yardımcı olacak protein ağırlıklı bir beslenme programı oluşturmalı, yağ oluşumuna neden olacak gıdalardan uzak durmalısınız. Öncelikli olarak; vücutta bulunan fazla yağ oranını azaltacak bir diyet uygulamalı, ardından kas gelişimine yönelik sağlıklı beslenme programı oluşturmalısınız.

Kas Yapımını Destekleyen Ara Öğünler

Kas Yapma Yardımcı Sağlıklı Ara Öğünler;

Kas Yapmaya Yardımcı Ara Öğünler

Ara Öğünlerde Nelere Dikkat Edilmeli?

Yüksek protein içeren doğal besinleri, yavaş yavaş tüketmeye özen gösterilmelidir. Hem hazım, hem de sağlık açısından besinlerin;  güzel çiğneyerek tüketilmesi gerekir. Ani gelen tatlı krizlerini ise bahsettiğimiz meyveler ile en zararsız şekilde geçiştirebilirsiniz.

Ara öğünlerinizde; az yağlı kefir, ayran tüketebilirsiniz. Bol miktarda yeşil sebzelere ağırlık vermeli, acıkmadan yememeye dikkat etmelisiniz. Öğünleriniz sırasında başka bir işle ilgilenmeyerek, besinlere odaklanmanız ise daha az ve kontrollü yemeği sağladığını da hatırlatmak da yarar görüyoruz.

Ara Öğünlerde Dikkat Edilecek Hususlar