GENÇLERBİRLİĞİ-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’in son haftasında Gençlerbirliği- Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Ankara Eryaman Stadı’nda bu akşam oynanacak maç, saat: 21.00’de başlayacak. Bahattin Şimşek tarafından yönetilecek karşılaşma, canlı olarak yayınlanacak.

İki takım Süper Lig’de 92.kez karşı karşıya gelmiş olacak. Daha önce oynanan karşılaşmalarda; Beşiktaş 52 galibiyet ile ayrılırken, Gençlerbirliği sahadan 8 kez galip ayrılmıştı. 31 karşılaşma ise iki takımın beraberliği ile sonuçlanmıştı. Lig genelinde ise siyah-beyazlı ekibin 147 golüne karşılık, kırmızı-siyahlı ekip 63 golle karşılık vermişti.

Gençlerbirliği forması ile bu akşam sahada olması beklenen muhtemel 11 ise şu şekilde; Ahmet, Ertaç, Toure, Flavio, Halil İbrahim, Soner, Berat, Candeias, Sessegnon, Sio, Mats (ilker)

Gençlerbirliğinde sakatlıkları devam eden oyuncular; Nadir, Ömer, Sefa, Erdem iken Polomat ise cezalı olması nedeniyle bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Beşiktaş cephesinde ise tahmin edilen muhtemel 11; Gökhan, Ersin, Vida, Roco, Elneny, Atiba, Boyd, Diaby, N’Koudou ve Güven.

Beşiktaş’ta sakatlık nedeniyle oyuncu bulunmazken, cezalı olmaları nedeniyle Caner ve Lens bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecek. Futbol tutkunlarının yakından takip ettiği yeni sezon tüm forma modellerine de sitemizden göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir