GALATASARAY, GRUP SEÇMELERİNDE SON VİRAJDA…

Galatasaray, UEFA Ligi’ne katılmak için bu akşam son sınavına girecek. Play-Off turu maçında Glasgow Rangers takımı ile bu akşam saat 21.45’te Glasgow şehrinde bulunan, Ibrox Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Korona virüs önlemleri nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşmanın galibi Galatasaray olması halinde, rövanş karşılaşması yapılmayacağı için ismini gruplar içerisine taşıyabilecek. Korona virüs önlemleri sebebi ile bu sezon eleme turları tek maç üzerinden yapılmakta. Teknik adam Fatih Terim yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekip, bu sezon çıktığı 5 resmi maçtan; 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak ayrılmayı başardı. Ayrıca Sarı-Kırmızılılar maçların tamamında 10 gol atıp, 2 gol yedi.

Bu yeni sezon Şampiyonlar Ligi’nde Medipol Başakşehir, Avrupa Ligi’nde Demir Grup Sivasspor gruplarla mücadele edecekken; aralarına Galatasaray’ın da eklenmesi ülke puanı kazanılması için oldukça önemli. Bu akşam yapılacak karşılaşmanın galibinin Galatasaray olması halinde, 12’nci sıradaki yerimizin korunması adına önemli bir adım atılmış olunacak.

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Rangers- Galatasaray karşılaşmasının yanı sıra, ilgisini çekecek yeni sezon futbol topu modellerini de sitemizde bulabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir