GALATASARAY 2020-2021 FORMALARINI TANITTI…

Süper Lig 2019/2020 sezonunu 6.sırada tamamlayan Aslanlar, yeni sezon formalarının tanıtımlarını yaptı. Kadrosundaki yenileme çalışmaları devam eden Galatasaray, yeni parçalı formaları ile taraftarlarını buluşturdu. Kulüp tarihinde ilk defa logosunu, siyah monokrom şeklinde tasarlanan arma ile formanın üzerine bulunuyor.

Sarı-Kırmızılı ekibin yeni sezon formalarında; yeni parçalı ve siyah deplasman formaları satışa sunuldu. Galatasaray parçalı formasında ise taraftar ve takımın buluşmasını temsil ettiği belirtilen ortadan temsili alev ile birleştirdi.

Taraftarlarının tutkusunu ve ateşini temsilen hazırlandığı vurgulanan yeni parçalı forma, herkesin beğenisini kazanmış durumda. İç saha formasının kırmızı ya da siyah şort ile birlikte kullanılacağını açıklayan Galatasaray’ın, dış saha forması ise siyah şort ve siyah çoraplar ile tamamlanacağını belirtildi.

Sizde Yeni Sezon Galatasaray Formalarını üzerinizde gururla taşımak isteyenlerdenseniz, ücretsiz kargo avantajımızdan yararlanarak sitemizden sipariş verebilirsiniz.

2020-2021 GALATASARAY YENİ SEZON FORMALARI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir