FENERBAHÇE’DEN TRANSFER YAĞMURU…

Arka arkaya yaptığı dev transferler ile taraftarlarını mest eden Fenerbahçe, transferlere son hızda devam ediyor. Yurt içi transferlerini büyük oranda tamamladığını vurgulayan Sarı-Lacivertli takım, yurt dışı alternatiflerini değerlendirmeye başladı.

Fenerbahçe dün; Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Philip Novak transferlerini 1,5 saat gibi kısa aralarla, özel içerikler hazırlayarak tanıtmıştı. Bugün akşam saatlerinde Emre Belözoğlu’nu da sportif direktör sıfatını resmen duyurmayı planlayan takım, Belözoğlu’nun isteği ile açıklamasını erteledi.

Fenerbahçe Üniversitesi’nde yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yöneltilen transferler ve harcama limitleri ile ilgili sorulara; “FFP burada işe yaramadığı için kendi düzenimizi getirdik. 1 yılda düzelecek bir şey değil. Biz 92 milyon Euro’dan 64 milyon Euro’ya düşürdük harcamalarımızı. Yayıncı kuruluşun teklifleri geliyor. Ama çok az…” şeklinde başlayan uzun bir açıklama ile durumu özetledi.

Sarı-Lacivertli taraftarların üzerinde gururla taşıdığı Fenerbahçe forma ve şort modellerine de sitemizden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir