FENERBAHÇE, ANADOLU EFES’İ DEVİRDİ…

THY Euroleague’in 2.haftasında karşı karşıya gelen Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan karşılaşma, Fenerbahçe Beko’nun galibiyeti ile sonuçlandı. Parkeden 80-71 üstün ayrılan Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes karşısında 48 ribaund ile kulüp rekorunu kırdı.

Fenerbahçe Beko oynanan karşılaşma ile ikinci galibiyetini alırken, Anadolu Efes ise ikinci maçında da başarısız oldu. Anadolu Efes karşısında, ribauntlarla 44-22 üstünlük sağlamayı başaran Fenerbahçe Beko, maçın ilk 4 dakikasında hızlı bir giriş yaptı.

Ulanovas’ın etkili oyunu ile hızlı başlayan Fenerbahçe Beko, 10-7 üstünlük sağladı. Anadolu Efes ise Simon’un hücumda verdiği 8 sayılık destek sayesinde seri yakalayarak, 8.dakikada skoru 17-10’a getirdi. Anadolu Efes ilk periyodu 23-16 ile önde tamamladı.

Fenerbahçe Beko ise ikinci çeyrekte seri yakalayarak, 14.dakikada öne geçti. Üçüncü periyodta iki ekip de skor üretmekte zorlandı. Anadolu Efes, 28.dakikada öne geçmeyi başarsa da Fenerbahçe Beko final periyoduna 61-54 önde başladı. Dördüncü çeyrekte ise Anadolu Efes, 35.dakikada farkı 1 sayıya indirse de galibiyete ulaşamadı.

Basketbolseverler için dünyaca tanınmış ünlü spor markaları tarafından tasarlanan, en yeni basketbol giyim ürünlerine sitemizden ulaşabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir