EUROLEAGUE’DE 2.HAFTA HEYECANI YARIN…

Euroleague’de ikinci hafta CSKA Moskova-Maccabi Tek Aviv arasında yapılacak karşılaşma ile başlayacak. 9 Ekim Cuma günü oynanacak diğer maçlar ile Euroleague’de ikinci hafta devam edecek. İkinci haftanın açılışında yapılacak maçta CSKA Moskova, Maccabi Tek Aviv’i konuk edecek.

Aynı ülke takımlarının birbirine rakip olacağı Euroleague’de ikinci hafta karşılaşmalarında, ligde pek çok takım karşı karşıya gelecek. Yunanistan’da da Panathinaikos ile Olympiakos takımları birbirine rakip olurken Türkiye’de Anadolu Efes ile Fenerbahçe, Almanya’da ALBA Berlin ile Bayern Münih ve İspanya’da da Real Madrid ile Valencia kozlarını paylaşacak.

İlk haftayı yenilgiyle kapatan Anadolu Efes, lige başarılı giriş yapan Fenerbahçe Beko’yu yarın ağırlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 20.30’da gerçekleşecek Anadolu Efes- Fenerbahçe Beko maçı basketbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Dünyaca ünlü spor markalarının, en yeni basketbol ürünlerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir