BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİ

Süper Lig’in 33. haftasında, 19 Temmuz Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi Halil Umut Meler tarafından yönetilecek. Vodafone Park’ta 19 Temmuz Pazar günü, saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada, Halil Umut Meler’in yardımcıları ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevat Kömürcüoğlu olacağı bildirildi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

İki büyük takım arasında gerçekleştirilen son 30 karşılaşmada, ilk golü atan takımın sadece 3 kez yenilmesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu iki büyük takımın arasında geçen 30 maç; Süper Lig’de 26 kez, Türkiye Kupası karşılaşmalarında 3 kez, TFF Süper Kupa içinde 1 kez olmak üzere oynanmıştı.

Önceki karşılaşmaların 8’ i beraber bitmiş durumda. İki büyük takım arasında gerçekleştirilen karşılaşmaların biri ise golsüz sona ermişti. 19 Temmuz’da yeniden bir araya gelecek bu iki takım arasındaki derbi heyecanla bekleniyor. Futbol severlerin yakından takip ettiği derbide, sizde taraftarı olduğunuz takımı Forması ile desteklemek isterseniz, sitemizden yeni sezon ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir