ANADOLU EFES SÖZLEŞME YENİLEDİ

Fransız yıldız Rodrigue Beaubois ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan lacivert- beyazlı kulüp Anadolu Efes, 2018-2019 yılından bu yana takımda forma giyen oyuncudan memnuniyetini belirtti. THY Avrupa Ligi’nde bu sezon gerçekleştirilen, 26 basketbol karşılaşmasında Fransız oyuncu Rodrigue Beaubois; 1,6 ribaunt, 9,5 sayı ve 1,7 asist şeklinde performans gösterdi.

Lacivert- beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre; 2021-2022 sezonunun sonu kadar Rodrigue Beaubois ile sözleşmesini yenilediği yönünde oldu. Şuan 32 yaşında olan oyuncu Rodrigue Beaubois; kariyerinde Avrupa’da Cholet, Charleroi, Le Mans, Strasbourg, Baskonia Vitoria Gasteiz ve NBA’de de Batı Konferansı takımlarından Dallas Mavericks’te formaları giyen önemli isimler arasındaydı.

Anadolu Efes’in oyuncu ile sözleşme yenilediği haberi basketbol severleri mutlu etti. Basketbol severlere özel dünya markalarının yeni sezon ve yüksek kaliteli basketbol ürünlerine de sitemizden göz atabilir, özel koleksiyon modellerini inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir