ALMANYA’YA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI BAŞLADI…

A Milli Futbol Takımının, 7 Ekim Çarşamba günü, Almanya’da yapacağı özel maç için çalışmalar başladı. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki basına kapalı antrenman, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirildi.

Aday kadroda bulunan futbolcuların da bulunduğu antrenmanda; ısınma hareketleri, pas çalışmaları, dar alanda taktik oyunları üzerine ağırlık verilerek yapıldı. Basına kapalı olan antrenmanı, A Milli Takım’dan sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan da çalışmayı izleyebildi.

Yarın saat 11.00’de İstanbul Havalimanı’ndan hareketle Türk Hava Yolları’na ait uçakla Köln’e gidecek olan ay-yıldızlı ekibimiz, maç sonrasında UEFA Uluslar B Ligi’nde 11 Ekim Pazar günü Moskova’da Rusya’ya gidecek ve 14 Ekim Çarşamba günü İstanbul’da Sırbistan’ı konuk edecek.

Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği bu karşılamada Milli Futbol Takımımıza, Almanya’da başarılar diliyoruz. Sizde futbol sezon heyecanını yakından takip edenlerdenseniz; Dünyaca ünlü spor markalarının yeni sezon futbol ayakkabılarını sitemizden inceleyebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir