ADRIANA LIMA ŞIKLIĞI… PUMA ZONE XT

ADRIANA LIMA ŞIKLIĞI… PUMA ZONE XT

Puma Zone XT Koşu ve Antrenman Ayakkabısı ile sevdiklerinin karşısına çıkan Adriana Lima; evrensel spor markasının pek çok yeni özellik ile tasarladığı koşu ve antrenman ayakkabısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Adriana Lima’ nın tanıtımını yaptığı Puma Zone XT Koşu ve Antrenman Ayakkabısı; Kalp atış hızının düzenlemesi ve maksimum seviyede yağ yakımına yardımcı olması gibi büyük ilgi gören özellikleri ön plana çıkıyor.

Puma Zone XT ile tanışmak için tıklayın…

Başta HIIT Antrenmanları olmak üzere, koşu esnasında ve diğer fitness çalışmalarında rahatlıkla kullanabileceğiniz Puma Zone XT Koşu ve Antrenman Ayakkabısı; Yastıklama, kavrama, destek özelliklerinin yanı sıra ilgi çeken, şık tasarımı ile sporcuların tercihi oluyor.

Enerji geri dönüşümü sağlayan Hybrid Teknolojili Puma Zone XT Koşu ve Antrenman Ayakkabısı, global spor markasının yenilikçi tarzını destekler nitelikte tasarlanmış…

Maksimum kavrama ve çekiş gücü oluşumunu sağlayan kauçuk tabanı ve antrenman boyunca ayak yapısına destek sunan iç yüzeyi ile yeni Puma Zone XT Koşu ve Antrenman Ayakkabısı kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Puma Zone XT için tıklayın…

Kalp atış hızından ilham alan yenilikçi ve şık görünümlü tasarımı ile Puma Zone XT; Adriana Lima’ nın zerafeti ile birleştiğinde mükemmel bir görsel şölen oluşturuyor.

IGNITE köpük ve NGRY boncuklarının birleştirildiği tasarımı ile yeni Puma Zone XT Koşu ve Antrenman Ayakkabısı; Maksimum Performans hedefleyenlerin vazgeçilmezi olacağa benziyor.

Puma Zone XT’ yi satın almak için tıklayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir