7. HAFTANIN MVP’Sİ RODRIGUE BEAUBOIS…

THY Euroleague’de 7. haftanın en değerli oyuncusu olan isim Fransız basketbolcu; Rodrigue Beaubois oldu. 32 yaşındaki yıldız basketbolcu, Anadolu Efes forması giyiyor.

Anadolu Efes’in evinde konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’i 91-89’luk skor ile yendiği karşılaşmada, 36 verimlilik puanı ile oynayan Fransız basketbolcu Rodrigue Beaubois dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Anadolu Efes’in parkeden galibiyet ile ayrıldığı karşılaşmada Rodrigue Beaubois; 23 sayı, 2 blok, 2 ribaunt ve 7 asist yaptı. Aynı zamanda Anadolu Efes’in oyun kurucusu olan Rodrigue Beaubois, yüksek verimlilik puanı ile Euroleague’de 7. haftanın en değerli oyuncusu olmayı başardı.

Rodrigue Beaubois, maçın son saniyesinde Scottie Wilbekin’in 3 sayılık atışında şutunu bloklamasıyla olası bir yenilginin de önüne geçti. THY Euroleague’de bir maçı eksik olan lacivert-beyazlı ekip; 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 9. sırada bulunuyor.

Basketbol hayranlarının yakından takip ettiği, dünya spor markalarının imzasını taşıyan, yeni sezon basketbol aksesuarlarına sitemizden ulaşabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir