UEFA SÜPER KUPA SAHİBİNİ BULMAK ÜZERE…

45.UEFA Süper Kupası, 24 Eylül Perşembe günü yapılacak olan Bayern Münih-Sevilla karşılaşması sonucunda sahibini bulacak. UEFA Süper Kupa maçı Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de oynanacağı belirtildi.

Almanya takımı olan Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmayı başaran takımken, İspanya takımı olan Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi kupasının sahibi olmuştu. Birbirinden güçlü iki takımın karşılaşması sonrasında, galibiyeti alan taraf ise UEFA Süper Kupa’nın sahibi olarak yeni bir başarıya imza atacak.

Kovid-19 salgını nedeni ile yarın oynanacak maçta, stadın %30 kapasitesini dolduracak kadar taraftar içeriye alınacak. Daha önceki yıllarda ise UEFA Süper Kupa’yı müzesine götürebilen takımlar; İtalyan takımı Milan ve İspanya’nın yıldızı Barcelona olmuştu.

Bayern Münih-Sevilla arasında yaşanacak mücadele, Puskas Arena’da saat 22.00’de başlayacak. Dilerseniz, futbolseverlerin ilgi ile takip ettiği yeni sezon futbol ayakkabısı modellerine de sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir