UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ KURASI YARIN ÇEKİLİYOR…

UEFA Şampiyonlar Ligi, 2020-2021 sezonunda ülkemizi temsil edecek tek takım; Medipol Başakşehir olacak. Süper Lig’in 2019-2020 sezonunu şampiyon olarak kapatan turuncu-lacivertli ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan dahil olmaya hak kazanmıştı.

1 Ekim Perşembe günü yani yarın yapılacağı açıklanan UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamaları kura çekimi heyecanla bekleniyor. Türkiye saati ile 18.00’de yapılacak olan kura çekimi, İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleştirilecek. Kura çekimi, yarın canlı olarak UEFA’nın kendi resmi sitesinde yayınlanacağını da belirtelim.

Mücadeleye katılacak 32 takım, 4’erli 8 gruba ayrılacak. Kura içerisinde aynı ülkenin takımları, aynı grupta bulunmayacak şekilde ayarlanacak. Ülkemizi temsil eden Medipol Başakşehir, kuraya 4.torbadan katılacak.

20 Ekim tarihinde başlayacak grup maçları, 9 Aralık tarihinde son bulacak. Futbolseverlerin ilgi ile takip ettiği yeni sezon futbol ayakkabısı modellerine de dilerseniz sitemizden göz atabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir